2011. június 03.

Kereskedelmi igazgatóhelyettes lett Megyeri András

A TV2 immár hivatalosan is megerősítette értesülésünket: távozik a csatornától Török Eszter, feladatait Megyeri András veszi át.

A TV2 immár hivatalosan is megerősítette értesülésünket: távozik a csatornától Török Eszter, feladatait Megyeri András veszi át. Utóbbi szakember Steve Varcoe helyettesévé lép elő, s ő felel az összes bevételért a tévénél.
Megyeri András

A TV2 immár hivatalosan is megerősítette értesülésünket, miszerint távozik a csatornától Török Eszter szpotértékesítési osztályvezető.

A feladatait Megyeri András veszi át, aki eddig bevételfejlesztési osztályvezető volt, ám mostantól üzletfejlesztési igazgatóként és kereskedelmi igazgatóhelyettesként a cégcsoport összes bevételéért felel.

Török Eszter 1998-ban csatlakozott a TV2 szpotértékesítési osztályához key account managerként, 2002-től pedig csoportvezetőként tevékenykedett. 2008 áprilisától a TV2 csoport szpotértékesítési osztályvezetőjeként folytatta.

Új kommunikációs vezető az SAP-nál

12 órája

Halpert Zsuzsa felel a vállalat külső és belső kommunikációjáért Magyarországon és a dél-kelet-európai régió további öt országában.