2011. június 03.

Kereskedelmi igazgatóhelyettes lett Megyeri András

A TV2 immár hivatalosan is megerősítette értesülésünket: távozik a csatornától Török Eszter, feladatait Megyeri András veszi át.

A TV2 immár hivatalosan is megerősítette értesülésünket: távozik a csatornától Török Eszter, feladatait Megyeri András veszi át. Utóbbi szakember Steve Varcoe helyettesévé lép elő, s ő felel az összes bevételért a tévénél.
Megyeri András

A TV2 immár hivatalosan is megerősítette értesülésünket, miszerint távozik a csatornától Török Eszter szpotértékesítési osztályvezető.

A feladatait Megyeri András veszi át, aki eddig bevételfejlesztési osztályvezető volt, ám mostantól üzletfejlesztési igazgatóként és kereskedelmi igazgatóhelyettesként a cégcsoport összes bevételéért felel.

Török Eszter 1998-ban csatlakozott a TV2 szpotértékesítési osztályához key account managerként, 2002-től pedig csoportvezetőként tevékenykedett. 2008 áprilisától a TV2 csoport szpotértékesítési osztályvezetőjeként folytatta.

Lemondott Tarjányi Péter

2 napja

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.