2013. február 22.

Kereskedelmi vezetői kinevezés a CNN-nél

A Turner egyik vezetője, Rani Raad lesz a CNN International ügyvezető alelnöke és kereskedelmi igazgatója.

A Turner egyik vezetője, Rani Raad lesz a CNN International ügyvezető alelnöke és kereskedelmi igazgatója - jelentette be Gerhard Zeiler a Turner Broadcasting System International (a CNN International anyavállalata) elnöke.
Rani Raad
Rani Raad

Rani Raad a jövőben a CNN International kereskedelmi stratégiájáért és terveiért felel, valamint a reklámidő értékesítés, tartalomértékesítés, üzletfejlesztés, nemzetközi kutatás és marketing–területeket felügyeli. Ezzel együtt jelenlegi pozícióját is megtartja: ő marad a Turner Broadcasting törökországi, közel-keleti és afrikai tevékenyégéért felelős vezető is.

A kinevezés összhangban áll azzal a törekvéssel, hogy a CNN teljes nemzetközi kereskedelmi tevékenysége egyetlen szervezet alá tartozzon.

“Egyszerűsítjük a szervezetet és egyértelműsítjük a felelősségi köröket. Rani logikus választás volt erre a rendkívüli kihívással járó feladatra; a CNN globális kereskedelmi vezetőjeként szerzett szakmai tapasztalata és kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszere a biztosíték erre” - mondta Gerhard Zeiler, a Turner Broadcasting System International elnöke.

Rani Raad így nyilatkozott: “Egy vezető nemzetközi hírplatform kereskedelmi csatornáinak egyesítése lehetővé teszi számunkra, hogy a műfajban létező legjobb megoldásokat kínáljuk partnereinknek, a számos platformon, amelyen a CNN tevékenységét siker és elismerés övezi.”