2012. július 13.

Keresztesi távozott az Inform Médiától

Számos más változás is történt a Szuperinfó Média Kft. (az Inform Média kiadói csoport tagja) és a Budapesti Szuperinfót kiadó Pop Kft. vezetésében.

Számos más változás is történt a Szuperinfó Média Kft. (az Inform Média kiadói csoport tagja) és a Budapesti Szuperinfót kiadó Pop Kft. vezetésében.

A 2011. október 1-jétől mindkét IM-cégnél ügyvezetői beosztásban dolgozó dr. Keresztesi Péter július 13-án távozott a kiadói csoporttól. Az ügyvezetői posztokat mostantól Fodor István, az Inform Média ügyvezető igazgatója tölti be. A Szuperinfó Budapest értékesítési feladatait új vezető, Szabó Gábor Viktor látja el, az országos Szuperinfó hálózat igazgatója továbbra is Honfi Gábor, az országos értékesítésért pedig Kliszek Noémi felel, aki nemrég vette át az Inform Média országos értékesitési vezetői posztját.

Az Inform Média csoport 2009-ben vásárolta meg a Szuperinfó Magyarország Kft-t és vele együtt a Szuperinfó országos laphálózat franchise jogait. A Szuperinfó laphálózat jelenleg csaknem hatvan önálló szerkesztőségből áll országszerte, és mind olvasottságban, mind terjesztett példányszámban vezeti a regionális ingyenes terjesztésű hirdetési lapok piacát.

Az 1992-ben alapított Budapesti Piac (mostani nevén Szuperinfó) lapcsoport 2010. évi akvizíciójával az Inform Média teljes lefedettségű, országos hálózattá egészítette ki a Szuperinfó franchise rendszert, így ma olvasottság tekintetében országos, közel hárommilliós tömegelérést tud biztosítani hirdetőknek.