2010. szeptember 01.

Ketten futnak Várdy székéért

Egy sajtóértesülés szerint ketten vannak versenyben Várdy Zoltán helyéért. A TV2 vezérigazgatója egy hónap múlva távozik posztjáról.

Egy sajtóértesülés szerint ketten vannak versenyben Várdy Zoltán helyéért. A TV2 vezérigazgatója egy hónap múlva távozik posztjáról.

A Marketing & Média információi szerint a két ember egyike jelenleg médiaügynökségi vezető, a másik FMCG multit irányított korábban. „Várdy Zoltán távozásának kora nyári bejelentése után rögtön elindultak a találgatások a lehetséges utódról. Lehetett hallani arról, hogy a német anyacég szívesen látná a TV2 élén Kolosi Pétert, az RTL Klub programigazgatóját, felvetődött Fischer András, az Origo Zrt. korábbi vezérigazgatójának a neve, de a Magyar Rádiótól a nyáron távozott Such Györgyé is” – emlti meg a portál.

A cikk szerint a két legesélyesebb jelöltnek Simon Zsolt, a Mediaedge:cia ügyvezetője, és Stefanovszky András, a Procter & Gamble korábbi regionális vezetője számít.

Napra pontosan két hónapja jelentették be, hogy távozik a TV2 vezérigazgatói posztjáról Várdy Zoltán. A társaság tájékoztatása szerint saját elhatározásából, közös megegyezéssel áll fel a vezérigazgatói székből. Három hónapig – a tulajdonos kérésének megfelelően – még posztján marad, aztán új kihívásokat keres.

 

Egyre több fiatal gondol az öngondoskodásra

20 órája

Sokan nincsenek tisztában azzal, mit jelent valójában az öngondoskodás, mi a szerepe a mindennapokban? Pedig gyakran ez jelentheti a kiutat az anyagi bizonytalanságból, kiszolgáltatottságból.