Gulyás Jánost, a MEC Magyarország ügyvezetőjét nevezte ki a vállalatcsoport a MEC Wavemaker vezetőjének a közép- és kelet-európai régióban.

Gulyás János a MEC Magyarország ügyvezetése mellett irányítja majd az MEC Wavemaker fejlesztését. Az egység Lengyelországban már stabilan megvetette a lábát, így az új vezető kezdetben a magyar, a cseh, a szlovák és a román piacokra fog fókuszálni. Emellett az akvizíciós stratégiáért is ő fog felelni a régióban.

Az idén áprilisban elindított MEC Wavemaker a MEC tartalomstratégiai, közösségi kommunikációs, szponzorációs, keresőmarketing- és kreatívtevékenységét fogja össze egyetlen integrált szolgáltatásban. Az ügyfelek számára sokszor bonyolult folyamatokat leegyszerűsítve olyan tartalmak létrehozására összpontosít, amelyek mérhetően javítják az adott márka teljesítményét.

„Az MEC Wavemaker új szemmel néz a tartalomra, arra, hogyan jön létre, és hogy mit lehet elérni a segítségével – mondta Jeremy Clark a kinevezéssel kapcsolatban. – Jelenleg is ügyfelek széles körével dolgozunk világszerte azon, hogy a megfelelő tartalom kerüljön a megfelelő helyekre a megfelelő időben, és így a legnagyobb hatást érje el. Úgy gondolom, János vezetésével hamar ki tudjuk terjeszteni ezt a stratégiai fontosságú kezdeményezést a régióban, ami pozitív hatással lesz az ügyfeleink üzleti tevékenységére, és hozzájárul az MEC folyamatos növekedéséhez.”

Anna Lubowska, az MEC Közép- és Kelet-Európáért, a Független Államok Közösségéért és Oroszországért felelős elnöke hozzátette: „János kezdetben a szolgáltatás csehországi, magyarországi, romániai és szlovákiai elindítására fog összpontosítani a helyi ügyvezetőkkel és csapatokkal együttműködve, emellett támogatja a régió többi piacát is. Kreatív, digitális és kutatási területeken átívelő tapasztalatával ideális a háttere ehhez a további, izgalmas szerepkörhöz.”

„Az adatgyűjtés és -elemzés területén egyedülálló szakértelmünk segítségével pontosan azonosítani tudjuk, hogy a fogyasztói magatartás mely elemét kell megváltoztatni a vásárlási döntés folyamatában, és olyan értékes tartalmat tervezünk és hozunk létre, amely hozzájárul, hogy ez megtörténjen – mondta Gulyás János. – A tartalom egyre fontosabb az ügyfeleink számára, és nagyon örülök, hogy felvállalhatom ezt a regionális feladatot.”

Gulyás János

 

Nézze meg Gulyás János teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

Új elnökségi tagok a DIMSZ-ben

7 órája

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség rendes évi közgyűlésén új elnökségi tagok megválasztására került sor, mivel három tisztségviselő megbízatása lejárt.

Sarlós Gábor az MPRSZ Örökös Tagja

2017. május 25.

Sarlós Gábort választotta újabb Örökös Tagjának a Magyar PR Szövetség Közgyűlése. A szakember jelenleg a University of Worcester-en oktat, korábban az MPRSZ alelnöke volt.