2016. július 13.

Kinevezés az AccorHotels Csoportnál

A nagyobb léptékű, luxus és upscale üzletág megerősítését célzó stratégiáját támogatva a vállalat Chris Cahill-t nevezte ki a Csoport Luxus Márkák CEO-jának.

Miután az AccorHotels felvásárolta a FRHI Hotels & Resorts három szállodamárkáját, bejelentette, hogy a nagyobb léptékű, luxus és upscale üzletág megerősítését célzó stratégiáját támogatva kinevezi Chris Cahill-t a Csoport Luxus Márkák CEO-jának.

Az újonnan létrehozott pozícióban, a szakember, aki az AccorHotels Executive Committee tagja is lesz, vezeti az FRHI integrációs folyamatát és ő lesz a felelős az AccorHotels luxusmárkáinak a stratégiájáért és globális működtetéséért.

Chris Cahill egy tapasztalt szállodaipari szakember, aki már vezényelt több sikeres integrációt is, ismeri a multi-brand menedzsmentet és egy komoly hátteret hoz luxusmárkák üzemeltetésében, salesben és marketingben. Több mint 30 év szállodaipari tapasztalattal, melyből 19 évet az FRHI és elődeinél töltött, ideális személy a Fairmont, Raffles és Swissôtel márkák AccorHotels portfólióba történő integrációnak a levezénylésére, és biztosítja, hogy az AccorHotels luxusmárkái növekedjenek és prosperáljanak. Legutóbb a Las Vegas Sands Corp. globális üzemeltetéséért felelős Executive Vice Presidentjeként dolgozott.