2011. március 25.

Kinevezések a HVG marketingosztályán

Új marketingigazgató, marketingmenedzser és márkamenedzser érkezett a médiacéghez.

Új marketingigazgató, marketingmenedzser és márkamenedzser érkezett a médiacéghez.

2011. április 1-jétől Wéber Dániel lesz a HVG Kiadó marketingigazgatója. A print és online tevékenységek integrálása nyomán a teljes kiadói marketing hozzá tartozik majd, beleértve az előfizetési, árusítási és lojalitási programokat, az online és a közösségi marketingfeladatokat, a kreatív munkákat és a kutatásokat.

A szakember az ELTE matematika és informatika szakán végzett. Eddig a Rapp és Gutenberg Networks ügyvezető igazgatója volt. Korábban az ACNielsennél, a Philip Morrisnál, a T-Comnál, a Wundermannál és a Leo Burnettnél is dolgozott.

Asztalos Erika a HVG márkamenedzsereként Hlavács Zsuzsát váltja a cégnél, és a HVG-logós kiadványok marketingjét menedzseli. Eddig a Ringier Kiadónál a Nemzeti Sport, a Képes Sport és a kapcsolódó online felületek kommunikációjával foglalkozott. Korábban az MTV Networks Magyarország marketingrészlegén dolgozott.

A HVG HR-termékeinek marketingmenedzsereként folytatja Ádám Krisztina, akinek fő feladata a Jobline.hu marketingtevékenységének irányítása lesz. Pályafutását a Trenkwaldernél kezdte, ahol a cég teljes körű marketingjéért felelt, később átment a CV-Online csapatába.

Címkék: hvg

Marketingvezetőt igazolt a Codecool

2020. július 1.

Londonban élő szabadúszó marketingszakértő, Ferenczy Anna vette át a Codecool programozóiskola marketing csapatának irányítását 2020 márciusától.