Januártól Kerék Zita vezeti az Isobar kommunikációs üzletágát, Varga Renáta pedig az ügynökség consulting üzletágát irányítja.

Kerék Zita az account csapat vezetése után került a divízió élére. A széleskörű ügyfélismeretekkel rendelkező szakember több mint 17 éve dolgozik ügyfélkapcsolati oldalon: a TBWA-nél 5, a DDB-nél 10 évet töltött, majd 2015 elején Account Directorként csatlakozott az Isobarhoz.

Új pozícióban szervezeti szinten foglalkozhat azokkal a területekkel, melyeken csoportvezetőként már sokszor bizonyított: szervezetfejlesztés, projektek munkafolyamatainak szervezése és stratégiaalkotás.

Varga Renáta a consulting üzletág vezetőjeként a teljes márkaélmény kialakításában játszik meghatározó szerepet. A 22 éves ügynökségi tapasztalattal - 20 év DDB és 2 év Isobar - rendelkező szakember mindenekelőtt az erős stratégiai szemléletét és átfogó márkakommunikációs ismereteit fogja hasznosítani az új pozícióban.

A teljes márkaélmény tervezéséhez a divízió élén komplex területeket és kompetenciákat fog össze egy csapatban: stratégiai tervezést, brand experience-, business- és service designt.

Új elnökségi tagok a DIMSZ-ben

9 órája

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség rendes évi közgyűlésén új elnökségi tagok megválasztására került sor, mivel három tisztségviselő megbízatása lejárt.

Sarlós Gábor az MPRSZ Örökös Tagja

2017. május 25.

Sarlós Gábort választotta újabb Örökös Tagjának a Magyar PR Szövetség Közgyűlése. A szakember jelenleg a University of Worcester-en oktat, korábban az MPRSZ alelnöke volt.