Januártól Kerék Zita vezeti az Isobar kommunikációs üzletágát, Varga Renáta pedig az ügynökség consulting üzletágát irányítja.

Kerék Zita az account csapat vezetése után került a divízió élére. A széleskörű ügyfélismeretekkel rendelkező szakember több mint 17 éve dolgozik ügyfélkapcsolati oldalon: a TBWA-nél 5, a DDB-nél 10 évet töltött, majd 2015 elején Account Directorként csatlakozott az Isobarhoz.

Új pozícióban szervezeti szinten foglalkozhat azokkal a területekkel, melyeken csoportvezetőként már sokszor bizonyított: szervezetfejlesztés, projektek munkafolyamatainak szervezése és stratégiaalkotás.

Varga Renáta a consulting üzletág vezetőjeként a teljes márkaélmény kialakításában játszik meghatározó szerepet. A 22 éves ügynökségi tapasztalattal - 20 év DDB és 2 év Isobar - rendelkező szakember mindenekelőtt az erős stratégiai szemléletét és átfogó márkakommunikációs ismereteit fogja hasznosítani az új pozícióban.

A teljes márkaélmény tervezéséhez a divízió élén komplex területeket és kompetenciákat fog össze egy csapatban: stratégiai tervezést, brand experience-, business- és service designt.

A Népszavához igazolt M. László Ferenc

2020. augusztus 18.

A Magyar Narancs online vezető szerkesztőjének, aki egy időben a Médiapiac főszerkesztője is volt, már meg is jelent írása a napilapban.