2014. június 27.

Kirúgták Ómolnár Miklóst

A Story és a Best magazinok főszerkesztője utódjaként hírbe hozott szakemberek egyelőre cáfolnak vagy nem nyilatkoznak.

A Story és a Best magazinok főszerkesztője utódjaként hírbe hozott szakemberek egyelőre cáfolnak vagy nem nyilatkoznak.

A comment:com híre szerint kirúgták Ómolnár Miklóst, a Story és a Best magazinokat hosszú évek óta irányító főszerkesztőt. A két lap a Sanoma kiadványa, és a felvásárlás kapcsán áprilisban kerültek a Centrál Csoport tulajdonába. A vásárló vezetője, Varga Zoltán akkor így nyilatkozott: "A Sanoma Media Budapest komoly múlttal rendelkező vállalat, amely értékes befektetést jelent nekünk hosszú távon. Hiszünk a Sanoma portfólióhoz tartozó erős brandekben, és hiszünk a munkatársakban, akik ezeket felépítették. A célunk az, hogy Magyarország második legnagyobb médiavállalkozását megújítsuk és hosszú távon tovább üzemeltessük."

A hírek szerint a Story vezetését az eddig is a lapnál dolgozó, de elsősorban – Stohl Andrásról, Zuschlag Jánosról és Keleti Györgyiről szóló - bulvárkönyveiről ismert Kökény-Szalai Vivien venné át, ő azonban ezt az Origo cikke szerint sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta. A Best magazin vezetésével hírbe hozott Sándor Anikó pedig cáfolta az értesüléseket.

Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.


Több száz állás a média és marketing világából