2016. július 12.

Kiss Huba visszatért a Noguchihoz

Visszatért a Noguchi Porter Novellihez Kiss Huba, júliustól technológiai praxisvezetőként irányítja az ügynökség ICT-megbízóknak végzett munkáját.

A szakember a UPC Magyarország kommunikációs vezetője volt, korábban az IBM regionális digitálismarketing- és közösségimédia-szakértőjeként dolgozott.

Kiss Huba 2013 januárjában váltott a megbízói oldalra, amikor kinevezték az IBM Magyarország kommunikációs vezetőjének. Előtte közel öt évig dolgozott a Noguchinál account director beosztásban.

Kiss Huba

„Nagyon örülünk, hogy egykori kollégánk, Huba visszatért a Noguchihoz, sok területen fogjuk kamatoztatni a megbízói oldalon szerzett tapasztalatait” - mondta Szántó Balázs, a Noguchi Porter Novelli ügyvezető partnere. „Huba a technológiai csapat vezetése mellett az ügynökség tartalommarketing területét is erősíti, rövidesen széles szolgáltatásportfóliót építünk fel a Noguchinál.”

A Noguchi technológiai csapata olyan vállalatok kommunikációs megbízásait szolgálja ki, mint az Ericsson, az IBM, az LG, a Lufthansa Systems, az OTP Mobil és a Simple mobilalkalmazás, valamint idén tavasztól az Invitel csoport.