A Ringier-Axel Springer fúziót követően párhuzamosan zajlott a Blikk integrációja a kiadó rendszerébe, a napilap megújítása mellett.

Kolossváry Balázs 1998-ban került a Nemzeti Sporttól a Blikk sportrovatához, majd a szórakoztató rovat szerkesztője lett. 2006 óta dolgozik főszerkesztő-helyettesként, 2014. augusztustól megbízott főszerkesztő.

Az elmúlt időszakban egy nagyszabású kutatás eredménye alapján új megjelenést, új tartalmat és új rovatokat kapott a lap. Ennek a termékfejlesztésnek egy áttekinthetőbb, letisztultabb lap lett az eredménye.

Kolossváry Balázs elmondta: „Új célokat tűztünk ki magunk elé: fontos, hogy a szórakoztatás mellett magasabb információs értékkel is bírjon a tartalom. Emellett a blikk.hu megújítása is folyamatban van: a digitális forradalom jegyében átalakításra kerül a szerkesztőség, a munkafolyamatok és a tartalom előállításához szükséges technikai háttér.”

1700 diáknak ad munkát az Év Fiatal Vállalkozója

1 napja

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjjal azokat a mindennapi hősöket ismeri el, akik fiatal koruk ellenére komoly értéket teremtenek mind pénzügyileg, mind társadalmilag. A díjat idén Virág Viktor, a MADS alapítója nyerte el.