2013. szeptember 04.

Koltai Péter a TV2 üzletfejlesztési és terjesztési vezetője

A szakember az HBO-tól érkezett, feladata a cégcsoport digitális stratégiájának kialakítása és monetizálása.

A szakember az HBO-tól érkezett, feladata a cégcsoport digitális stratégiájának kialakítása és monetizálása.
Koltai Péter

Szeptembertől Koltai Péter irányítása alá tartozik a TV2 terjesztési, üzletfejlesztési és digitális média csoportja. E pozícióban feladata a TV2-csoport digitális stratégiájának kialakítása és monetizálása lesz.

A tavaly év végén összevont Kereskedelmi és Üzletfejlesztési Igazgatóságon belül Koltai Péter közvetlenül az idén januárban kinevezett kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgatónak, Laczkó Endrének jelent majd.

Pályafutását 2001-ben a T-Online-nál kezdte, ahol öt év alatt üzletfejlesztési menedzserből a multimédia terület igazgatója lett. Két évvel később az Origo Zrt. TV üzletág és termékmenedzsment igazgatójaként két új médiamárkát vezetett be a piacra, a LifeNetworkot és OzoneNetworkot. 2011 és 2013 között az HBO regionális központjában üzletfejlesztési alelnökként az HBO on-demand szolgáltatásának, az HBO GO-nak a piaci bevezetéséért felelt, amely 10 országban indult el ezen időszak alatt.

A Népszavához igazolt M. László Ferenc

2020. augusztus 18.

A Magyar Narancs online vezető szerkesztőjének, aki egy időben a Médiapiac főszerkesztője is volt, már meg is jelent írása a napilapban.