2014. november 06.

Kommunikációs csapatot épít a Bien.hu

A teamet vezető szakember korábban ügynökségi oldalon felelt a női életmód portál kampányaiért.

A teamet vezető szakember korábban ügynökségi oldalon felelt a női életmód portál kampányaiért.
Vadász Alexandra

Bővül a Netbase Mediához tartozó Bien.hu csapata: a női életmód portál önálló kommunikációs teamet épít. Ez utóbbit Vadász Alexandra irányítja. A Bien.hu június elején döntött stratégiai irányváltás mellett, ennek jegyében állítanak fel önálló munkacsoportokat.

A médiacég három ütemben szervezi át a működési folyamatokat, ide tartozik a saját értékesítési csapat kialakítása, a szerkesztőség átstrukturálása, valamint a kommunikációért felelős terület erősítése. A portál egy éve, meghívásos tenderen választott PR-ügynökséget, ám a növekvő ügyféligények miatt házon belülre hozták a funkciót.

"Alexa ügynökségi oldalon senior ügyfélmenedzserként koordinálta a Bien projektjeit. Mivel az elmúlt egy évben számos sikeres kampányt valósítottunk meg, az együttműködést mindenképpen folytatni szerettük volna, azonban önálló teammel. A pozíció betöltésére ezért Alexát kértük fel, akivel közösen határozzuk meg a terület munkáját és felépítését" – mondta Csizmadia Zsolt, a Netbase Media ügyvezető igazgatója.

Vadász Alexanda ezt megelőzően a Ferling PR-nél tevékenykedett. Korábban az FKF Zrt. PR és marketing csoportvezetői pozícióját töltötte be, azt megelőzően a Stern Communications munkatársa volt.


Több száz állás a média és marketing világából