2012. január 26.

Kommunikációs igazgatót nevezett ki az LMP

A poszt korábban nem létezett, több körös kiválasztási folyamat nyomán neveztek ki rá embert.

A poszt korábban nem létezett, több körös kiválasztási folyamat nyomán neveztek ki rá embert.

Hikáde Beáta lett az LMP kommunikációs igazgatója, a párt országos választmányának döntése nyomán. A pozíció korábban nem létezett az LMP-nél - írja az MTI.

Szél Bernadett választmányi szóvivő arról számolt be a hírügynökségnek, hogy kiválasztása egy több héten át tartó és több körös folyamat eredménye.

Indoklása szerint azért hozták létre a pozíciót, mert az LMP elért egy olyan szintre, ahol már szükség van a párt teljes kommunikációjának összehangolására, hogy markáns és egységes arculattal jelenhessenek meg a külvilág előtt.

A szóvivő közlése szerint Hikáda Beáta erős pályázatot nyújtott be, és komoly kommunikációs tapasztalatokkal rendelkezik. Több rádiónál, illetve a fővárosi önkormányzat sajtóreferenseként is dolgozott.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

1 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.