2012. augusztus 07.

Kovács Krisztián az MTVA-nál

Augusztus 1-jétől Kovács Krisztián a Sales House új igazgató-helyettese.

Augusztus 1-jétől Kovács Krisztián a Sales House új igazgató-helyettese.

2012. augusztus 1-jétől Kovács Krisztián az MTVA Sales House igazgató-helyettese. A tapasztalt szakember tovább erősíti a Galavics András által vezetett, megújult Sales House csapatát.

Kovács Krisztián 1996-ban a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem marketing szakán végzett, majd tudását a Pécsi Tudományegyetem posztgraduális képzésén egészítette ki, s jogi szakokleves közgazdász képesítést szerzett. Neve 15 éve vált ismertté a hazai médiapiacon.

Pályafutását a TV3 értékesítési csapatában kezdte, majd 2000-től tizenegy éven keresztül a TV2-nél dolgozott. Az itt eltöltött évek alatt végigjárta az értékesítési ranglétra szinte valamennyi fokát. Kezdetben key account menedzser, majd értékesítési csoportvezető, később senior sales menedzser, végül négy éven át az intézmény kereskedelmi igazgatója volt. A szakember a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesületének márciusban megválasztott elnöke.

Az MTVA Sales House értékesítési ága felel az m1, az m2, a Magyar Rádió összes csatornája, a Duna Televízió, a Duna World valamint a közmédia teljes internetes portfóliója hirdetési felületeinek értékesítéséért.