2016. szeptember 16.

Kovács Nándor a MEC-nél folytatja

A GroupM-be továbblépő Ihász Ingrid helyére Kovács Nándor tért haza Bécsből az MEC digitális vezetői pozíciójába. Kovács Nándor az egyik legtapasztaltabb digitális vezető a piacon.

Karrierjét 2003-ban kezdte a kirowski (ma Isobar Budapest) csapatában médiatervezőként. 2007-ben tett egy külföldi kitérőt, amikor a düsseldorfi neo@ogilvy média divízióját irányította. Ezt követően visszatért a kirowskiba média igazgatóként. 2009-től az iProspectet - a performance marketing szolgáltatásokat nyújtó Dentsu entitást – is vezette.

2014-től a Dentsu Aegis Network budapesti Head of Digital feladatait látta el. Innen váltott a hálózathoz tartozó iProspect Austria-hoz, melynek kelet-európai regionális feladatkörökkel is megbízott ügyvezetője igazgatója volt. Most e pozícióból érkezik az MEC-hez – közölte portálunkkal az ügynökség.

A feladat rendkívül izgalmas, mert az MEC piacvezető ügynökségként is láthatóan a folyamatos fejlődésben hisz, nem esett az elkényelmesedés csapdájába. A csapat rendkívül erős szakmai színvonalat diktál és kívülről is érezni lehetett, hogy ehhez a piac egyik legjobb belső kultúrája párosul. Mindezekre építve fogjuk a szolgáltatásokat, termékeket továbbfejleszteni, bővíteni - idézik Kovács Nándort.

Biztos vagyok benne, hogy Nándival nemcsak egy új vezetővel, hanem, mind szakmai, mind emberi szempontból egy új színnel is fog bővülni, így még erősebb lesz a digitális oldalunk. Külön örülök neki, hogy Ingrid tudása sem veszik el számunkra, hiszen a GroupM-ből továbbra is segíteni fogja munkánkat – nyilatkozta Gulyás János, az MEC vezetője a közleményben, amely arra is kitér: Ihász Ingrid a GroupM oktatásáért és információ menedzsmentért felelős vezetőjeként folytatja karrierjét.