2014. június 24.

Kozári István a Vodafone-nál folytatja

Az Origo korábbi kereskedelmi igazgatója Senior Digital Media Manager pozíciót tölt be a londoni központban.

Az Origo korábbi kereskedelmi igazgatója Senior Digital Media Manager pozíciót tölt be a londoni központban.
Kozári István

Kozári István 2014 júniusától Senior Digital Media Manager pozícióban a Vodafone Global londoni márka- és kommunikációs stratégiai központjához csatlakozik.

A Vodafone 21 piacán felel a digitális média által kínált lehetőségek hatékony használatáért, a vállalat digitális kommunikációs stratégiájának fejlesztéséért, valamint a digitális trendek és irányok márkakommunkációban történő eredményes beágyazásáért.

Emellett az egyes Vodafone-országok közötti együttműködések előmozdítása, a médiaügynökséggel és digitális ügynökségekkel való szoros együttműködés kialakítása, illetve a digitális médiaköltések hatékonyságának felügyelete is hozzá tartozik.

A szakember tavaly év végén távozott az Origo kereskedelmi igazgatói székéből. Ezt követően 2014 első felében a Mosaic Academy megalapításával foglalkozott, és tanácsadóként dolgozott különböző vállalkozásokban, többek között a Frank digital ügynökség létrehozásában is közreműködött.

Igazságot az Y generációnak!

23 órája

Átlagosan két évente váltanak munkahelyet, nem kifejezetten lojálisak, viszont elképesztő a tudásvágyuk: ez az Y generáció, akiket nem sok pozitív bírálat ért az elmúlt évek során.