2012. június 29.

Kreatív vezető érkezett a hd Openhez

A hd Open! és a Mediashare Kft. stratégiai együttműködésének keretében június közepétől új ember segíti a mobilmarketing ügynökség munkáját.

A hd Open! Kft. Kenderessy Attilát nevezte ki kreatív vezetőnek, aki a kreatív tartalomszolgáltatás területén, az elmúlt években, elsősorban a kereskedelmi rádiók reggeli műsoraiban szerzett tapasztalatot az egykori Roxy, a Juventus és hosszú időn át a Rádió 1 csapatát erősítve, de részt vett az RTL Klub, a TV2 és a Magyar Televízió néhány szórakoztató műsorának kreatív munkáiban is. A szakember olyan műsorokban dolgozott kreatívként mint a korai Kész Átverés Show, az Esti Showder, a Médiacápa, a Szálka, illetve a közszolgálati televízón futó Fábry.

“A mobilmarketing továbbra is az egyik leggyorsabban fejlődő tömegkommunikációs hirdetési lehetőség, azonban azt éreztük, hogy a hatékony felület önmagában már kevés, szükség van az ügyfelek kreatív támogatására is. Attila munkáját mar régóta ismerjük, és szerettük volna jobban bevonni a projektjeinkbe” - írja a vállalat közleménye.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a hd Open legutóbb Tordy Zsuzsannát, a Magyar Telekom egykori munkatársát is leigazolta.

Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.