2012. szeptember 06.

Lambert Gábor a Figyelő új főszerkesztője

A lapot az elmúlt három hónapban megbízott főszerkesztőként irányító Kamasz Melinda főszerkesztő-helyettesként folytatja.

A lapot az elmúlt három hónapban megbízott főszerkesztőként irányító Kamasz Melinda főszerkesztő-helyettesként folytatja.

Lambert Gábor lett a Figyelő főszerkesztője - írja az MTI. A lapot az elmúlt három hónapban megbízott főszerkesztőként irányító Kamasz Melinda főszerkesztő-helyettesként folytatja.

Lambert Gábor kilenc éve dolgozik a Figyelőnél. Előtte a Magyar Nemzet, majd a Világgazdaság munkatársa volt. Hét évet töltött moszkvai és washingtoni tudósítóként, további hármat pedig a BBC magyar adásának budapesti tudósítójaként.

További változás, hogy a Figyelőben a következő lapszámtól az Economist - a térséget és Magyarországot érintő - cikkei is olvashatók lesznek magyarul. Megújul a Figyelő Trend magazin is, amelyet főszerkesztőként Kamasz Melinda irányít a jövőben.

A kiadó közleménye szerint a hetilap az elmúlt három hónapban átlagosan 11 százalékkal növelte a standokon értékesített példányszámát. A tájékoztatásból az is kiderül, hogy a MediaCity portfóliója várhatóan még egy új magazinnal bővül az idén.

Az előző főszerkesztő, Illisz László alig egy év után, július 1-jével távozott. Ő később a Heti Válasz online felelős szerkesztője lett.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

1 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.