2017. február 07.

Lánczi Tamás a Figyelő főszerkesztője

A nemrég kinevezett szerkesztőbizottságot már fel is oszlatták.

A Figyelő online-on megjelent, Lánczi Tamás, Kamasz Melinda és Brückner Gergely által szignált hír szerint a javaslatok kidolgozásáért felelős szerkesztőbizottság ajánlásokat tett a szerkesztőségnek az újság vizuális és strukturális átalakítására, amelyet a lap munkatársai megvitattak és módosított formában elfogadtak. A megújulás mind az online, mind a print változatot érinti. A szerkesztőbizottság ezzel a feladatát elvégezte és megbízatása lejárt. A mai naptól a lap főszerkesztői feladatait Lánczi Tamás látja el.

A lap élére az új tulajdonos, Schmidt Mária nem egészen két hete nevezte ki a Lánczi Tamás elnöksége mellett L. Simon László és Tallai Gábor tagságával működő szerkesztőbizottságot. Február 2-án részben ennek hatására távozott Lambert Gábor főszerkesztő, de már Brückner Gergely rovatvezető-újságíró és Jandó Zoltán újságíró is felmondott.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.