2017. február 07.

Lánczi Tamás a Figyelő főszerkesztője

A nemrég kinevezett szerkesztőbizottságot már fel is oszlatták.

A Figyelő online-on megjelent, Lánczi Tamás, Kamasz Melinda és Brückner Gergely által szignált hír szerint a javaslatok kidolgozásáért felelős szerkesztőbizottság ajánlásokat tett a szerkesztőségnek az újság vizuális és strukturális átalakítására, amelyet a lap munkatársai megvitattak és módosított formában elfogadtak. A megújulás mind az online, mind a print változatot érinti. A szerkesztőbizottság ezzel a feladatát elvégezte és megbízatása lejárt. A mai naptól a lap főszerkesztői feladatait Lánczi Tamás látja el.

A lap élére az új tulajdonos, Schmidt Mária nem egészen két hete nevezte ki a Lánczi Tamás elnöksége mellett L. Simon László és Tallai Gábor tagságával működő szerkesztőbizottságot. Február 2-án részben ennek hatására távozott Lambert Gábor főszerkesztő, de már Brückner Gergely rovatvezető-újságíró és Jandó Zoltán újságíró is felmondott.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

19 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.