2018. június 14.

Lehallgatás, karrierépítés

Pető Zoltán leköszönt a hirado.hu éléről. Utódja az Újmédia és Teletext Kft. nemrég kinevezett ügyvezetőjének, a Vaszily Miklós szobájában történt lehallgatásban érintett Vas Imrének tartozik beszámolással.

A 24.hu már beszámolt arról, hogy a korábban Vaszily Miklós MTVA-vezér lehallgatásában is közreműködő Vas Imre lett a többek között a hirado.hu és a mediaklikk.hu oldalakat, illetve a közmédia teletext szolgáltatását szerkesztő, az MTVA 100 százalékos tulajdonában lévő Új Média és Teletext Kft. ügyvezetője.

Ugyancsak beszámoltak arról, hogy az állami vállalat internetes részlegétől nemrég távozott Kobza Miklós tartalomigazgató is, és az MTVA sajtóirodájának élén is változás volt, ahol Jánoska Andrea, az állami Szerencsejáték Zrt. volt kommunikációs osztályvezetője vette át a távozó Bekes Borbála kommunikációs vezető feladatait.

Mai hír, hogy változás történt a hirado.hu szerkesztősége élén is, a főszerkesztői poszton, ugyanis a közelmúltig Pető Zoltán látta el az internetes szerkesztőség irányítását, ám az oldal impresszuma szerint jelenleg egy megbízott főszerkesztővel dolgoznak, Csatári Patrikkal.