2011. január 19.

Leigazolta Steve Varcoe-t a TV2

Információink szerint érkezésével nem üti ki pozíciójából Kovács Krisztiánt. A szakember korábban az RTL Klub kereskedelmi igazgatója volt.

Információink szerint érkezésével nem üti ki pozíciójából Kovács Krisztiánt. A szakember korábban az RTL Klub kereskedelmi igazgatója volt.

Úgy tudjuk, a TV2 kereskedelmi tanácsadói minőségben igazolta le Steve Varcoe-t. Tehát Kovács Krisztián marad a kereskedelmi igazgató.

Varcoe annak idején az RTL Klub kereskedelmi igazgatója volt, ő vezette be a GRP alapú értékesítést és a mozgóáras SAP rendszert, melyet a piacvezető csatorna 2004 óta használ.

Korábban a szakember neve már többször felmerült a TV2 kapcsán. Először azt lehetett hallani, hogy a vezérigazgatói pozíció lehet az övé, ám ezt Simon Zsolt tölti be. Majd azt pletykálta a piac, hogy Kovács Krisztián távozhat, s a helyére érkezik Varcoe.

Úgy tudjuk, hogy nemrég járt le a kizárólagossági szerződése, amely nem tette lehetővé, hogy az RTL után a konkurenciához menjen.

Címkék: tv2 rtl

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.