2011. augusztus 02.

Leigazolta a Viasat a Rádió1 kereskedelmi igazgatóját

Hauk Zoltán ősztől csatlakozik a tévétársasághoz. A poszton Seres-Grábler Esztert váltja.

Hauk Zoltán ősztől csatlakozik a tévétársasághoz. A poszton Seres-Grábler Esztert váltja.
Hauk Zoltán

2011 szeptemberétől Hauk Zoltán felel a Viasat3 és Viasat6 csatornák spot és non-spot értékesítéért egyaránt. A szakember Seres-Grábler Esztert váltja, aki július 29-vel távozott a Viasat Hungáriától.

Hauk Zoltán eddig a rádiós piacon tevékenykedett kereskedelmi vezetőként. Ezt megelőzően a Rádió1 kereskedelmi igazgatója volt, korábban a Roxynál, az InfoRádiónál és a Klubrádiónál is dolgozott.

"Úgy érzem, megtaláltuk a legmegfelelőbb embert a feladatra. Zoltán médiában szerzett hatalmas tapasztalata és dinamizmusa pontosan az, amire a Viasatnak szüksége van" - kommentálta a kinevezést Farsang Péter vezérigazgató.

"A Viasat számomra óriási kihívás és lehetőség. Mind a Viasat3, mint a Viasat6 erős brand, a 2011. első féléves nézettségi adatok alapján a Viasat3 a harmadik adó Magyarországon, kétségeim sincsenek a sikerről. Bízom benne, hogy a munkám mind a szakmának, mind a Viasatnak hasznára válik" - tette hozzá Hauk Zoltán.

Nagy változások jönnek a munka világában

2019. március 13.

Már nem munkakörre, sőt nem is készségeket szem előtt tartva, hanem tanulási potenciál alapján kell keresni a munkavállalókat, hangzott el az SAP a „Future of work now” című rendezvényén.