2017. augusztus 31.

Lemondott Korányi G. Tamás, a Napi.hu főszerkesztője

Korányi G. Tamás, a Napi.hu főszerkesztője a mai nappal lemondott a portálnál betöltött posztjáról. Visszavonulása után tiszteletbeli főszerkesztőként segíti a szerkesztőséget.

Korányi G. Tamás, a Napi.hu főszerkesztője 2017. augusztus 31-ével lemondott az üzleti és pénzügyi hírportálnál betöltött posztjáról - olvasható a hírsite közleményében.

A távozó főszerkesztő 1984 óta dolgozik újságíróként. Az 1991-ben alapított Napi Gazdaság országos napilapnak előbb tőzsdei rovatvezetője, majd főszerkesztője, illetve részben tulajdonosa volt. A lap 2013-as tulajdonosváltása után a 2000-ben létrehozott Napi.hu főszerkesztői posztját töltötte be.

A Budapesti Értéktőzsde háromszor választotta meg az év tőzsdei újságírójának. Szakonyi Péterrel, a Napi.hu főmunkatársával együtt társalapítója és szerkesztője a Napi.hu kiadásában megjelenő A 100 leggazdagabb című kiadványnak, e posztját a jövőben is megtartja.

Korányi G. Tamás visszavonulása után tiszteletbeli főszerkesztőként segíti a Napi.hu szerkesztőségét.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.