2019. május 14.

LinkedIn-ről, Viberről, Twitterről tanulhatnak a marketingesek

Itthon is elérhető a Httpool és az IMS ingyenes oktatási programja.

A Httpool globális hirdetési hálózat oktatási platformja intelligens és könnyen navigálható online modulokon keresztül mutatja be a Httpool és az IMS digitális termékeit és azok hirdetési megoldásait. Az ingyenes program mostantól a magyar médiatervezők és marketingesek számára is elérhető. A Httpool célja, hogy a képzéshez egyszerű hozzáférést biztosítson minden digitális marketing szakember számára. Képesítés szerezhető többek között a Twitter, a LinkedIn, a Viber, a Twitch és a TripAdvisor platformokra.

A Httpool által képviselt platformok az elmúlt években az online tér első számú kommunikációs csatornáivá váltak. Ezek a felületek köztudottan nagyon felhasználóbarátok, ugyanakkor sok marketingvezető még sincs tisztában az általuk kínált lehetőségekkel. Annak érdekében, hogy ez változzon, az angol nyelvű képzések bemutatják az egyes platformok főbb tulajdonságait, azok hirdetési funkcióit, felhasználóik általános jellemzőit, mindezt közérthető stílusban, dinamikus animációkon keresztül. Valós esettanulmányok hozzák még közelebb a hirdetési megoldásokat.

A cég nemrég elindított oktatási programja (Httpool Education Program) folyamatosan frissül új tanulási modulokkal, esettanulmányokkal, és olyan további tartalmakkal, amelyek segítenek a mobil hirdetési platformok még könnyebb megértésében. A program minden olyan digitális térben dolgozó szakember számára hasznos lehet, aki szeretne naprakész maradni a legújabb trendekben, hogy még hatékonyabban tudja elérni célközönségét.

“Miután a program sikerrel debütált más régiókban, célunk bevezetni az általunk működtetett piacokon is, bízva abban, hogy ezzel is támogatjuk az iparág növekedését. Hiszünk abban, hogy az oktatásnak ebben kulcsfontosságú szerepe van” – nyilatkozta Aljosa Jenko, a Httpool ügyvezetője.

“A Httpoollal közös érdekünk, hogy a feltörekvő piacokon is bemutassuk a legnagyobb natív hirdetési platformokban rejlő hirdetési lehetőségeket. Éppen ezért az oktatási program keretében egy olyan eszközt kínálunk, mellyel a digitális szakemberek naprakészek maradhatnak a platformok tekintetében és megismerhetik, hogyan hasznosíthatják ezeket saját hirdetési céljaik elérésében” - tette hozzá Ignacio Sanchez Zinny, az IMS marketing vezetője.

Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.


Több száz állás a média és marketing világából