2012. április 24.

Liptay Gabriella az Invitelnél

A szakember marketingkommunikációs igazgató lett a telekommunikációs cégnél. Korábban ez a pozíció nem létezett az Invitelnél.

A szakember marketingkommunikációs igazgató lett a telekommunikációs cégnél. Korábban ez a pozíció nem létezett az Invitelnél.
Liptay Gabriella

Az Invitel marketingkommunikációs igazgatója lett Liptay Gabriella, aki 2012. április 16. óta tölti be a pozíciót. A szakember 2011. július 1-jével, a Magyar Telekom marketingkommunikációs tevékenységének átszervezése nyomán távozott előző munkahelyéről. Ezt követően marketingkommunikációs tanácsadóként dolgozott, a Libri Csoport mellett is, melynek utóbb egyik kisbefektetője is lett.

Pályafutását a Budapesti Közgazdaságtudmányi Egyetem Szociológia tanszékének tudmányos segédmunkatársaként kezdte, majd a Szezám Reklámnál dolgozott. 1997-ben került az Ericsson Magyarországhoz, melynek kommunikációs igazgatója is lett. 2004 és 2011 között a Westel., a T-Mobile Magyarország, a Magyar Telekom kötelékében volt kommunikációs igazgató-helyettes, később marketingkommunikációs ágazatvezetőként tevékenykedett.

Az Invitel az új marketingkommunikációs igazgató kinevezésével az eddiginél stratégiaibb szerepet szán a vállalat kommunikációjának. Mint közölték, a megújulás kulcsszavai: a szórakoztatás, a regionalitás, a márkaépítés, a relevancia, az elérhetőség, a hitelesség, a hosszútávúság, a minőség, az ár-érték és a dinamizmus.

"A lakossági termékek és szolgáltatások megújuló, ügyfélközpontú portfóliójával az Invitel a jövőben még markánsabb szerepet vállal az otthoni szórakoztatás terén, eddigi tradicionális szolgáltatásai mellett pedig vonzó televíziós és internet csomagokat is kínál. Tapasztalatommal, legjobb tudásommal és izgalmas, újszerű kommunikációs megoldásokkal szeretném mindezt ügyfeleink számára közérthetővé tenni" - mondta el a frissen kinevezett szakember.

Liptay Gabriella szakmai névjegye elérhető itt. A szakember, még kommunikációs tanácsadói minőségben lapunk Tíz kérdés rovatának alanya volt, ez a beszélgetés online formában a héten jelenik meg.