2010. augusztus 10.

MTV: új digitális fej

Balogh Szonja az MTV Networks kereskedelmi és marketing osztályának regionális digitális főnöke – jelentette be a cég kedden.

Balogh Szonja az MTV Networks kereskedelmi és marketing osztályának regionális digitális főnöke – jelentette be a cég kedden.

A szakember – aki újságíróként kezdte pályáját - korábban több technológiai cég PR és marketing részlegének munkáját vezette. Balogh Szonja 1999 és 2003 között a Népszabadság újságírójaként tevékenykedett, közben 2002 és 2004 között a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium kommunikációs és PR munkatársa volt, majd 2004-től a Sense/Net Kft. kommunikációs feladatait menedzselte. Munkája mellett rendszeresen publikált szakmai cikkeket a Marketing & Media című lapba, valamint 2006-2008-ig a Budapesti Gazdasági Főiskolán is oktatott Online marketing és webdesign témakörben.

2007-től olyan cégeknél dolgozott, mint például az RRC közép-kelet-európai technológiai disztribúciós vállalat, amelynek marketing és PR vezetője volt, majd az OMD Hungary piacvezető médiaügynökség Digital Media csapatában dolgozott. Az utóbbi két évben az Intellio Kft. kommunikációs vezetője volt, ahol az újgenerációs videomegfigyelő rendszerek fejlesztésével foglalkozó technológiai cég nemzetközi marketing és PR tevékenységéért felelt.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.