2010. szeptember 10.

MTV: új sales vezető

Kapitány János személyében új sales vezető csatlakozott az MTV Networks kereskedelmi és marketing osztályához.

Kapitány János személyében új sales vezető csatlakozott az MTV Networks kereskedelmi és marketing osztályához.

Kapitány János, a Class FM korábbi promóciós igazgatója tölti be az MTV Networks sales vezetői posztját. A szakember az újonnan induló kereskedelmi rádiónál kidolgozta annak szponzorációs alapelveit, és olyan rendezvények lebonyolítása fűződik a nevéhez, mint például a 42. Kékszalag T-Mobile Nagydíj, a Nemzeti Vágta, a 14. T-Mobile Kapcsolat koncert, illetve a 25. Eni F1 Magyar Nagydíj, továbbá a Class FM roadshow-k.

Kapitány János 2006 és 2009 között a Danubius Rádió promóciós vezetője volt. Ezt megelőzően 2005 és 2006 között a TV2 Event Marketing Managereként többek között Megasztár események, illetve a televízió roadshow-inak lebonyolításában vett részt. 2002 és 2005 között pedig egy BTL ügynökségnél dolgozott Key Account Manager, illetve Event Manager pozícióban. Az itt töltött idő alatt egyszer nyerte el az Arany Penge Kreatív Reklámfesztivál Bronz Penge díját, egyszer pedig az Arany Penge díját.

 

Címkék: önéletrajz

Nagy változások jönnek a munka világában

2019. március 13.

Már nem munkakörre, sőt nem is készségeket szem előtt tartva, hanem tanulási potenciál alapján kell keresni a munkavállalókat, hangzott el az SAP a „Future of work now” című rendezvényén.