2014. április 14.

Madarász Zoltán a PC World Online élén

A régi-új munkatárs a videós tartalomgyártás területén is erősítené a médiumot.

A régi-új munkatárs a videós tartalomgyártás területén is erősítené a médiumot.

Madarász Zoltán veszi át Váraljai Krisztiántól a Project/029 gondozásában kiadott PC World Online hírportál főszerkesztői feladatait.

A tavaly megújult PC World Online szakított az eddigi hagyományokkal, és a megszokott technológiai tartalmak mellett komoly szerepet kapott a tudomány, a tech-közélet és -kultúra, valamint az életmód is, így a site fő profiljára fogékony olvasók minden lehetséges releváns információt megkapnak egy helyen.

Madarász Zoltán lelkes számítógép-rajongóként, illetve játékosként került a GameStarhoz, majd a szerkesztőségen belül maradva számos pozícióban közel nyolc évig volt a csapat oszlopos tagja. Ezután négy évig a NotebookTV.hu főszerkesztőjeként, majd két évig külsős producerként dolgozott az ATV-nél, de kapcsolata ez idő alatt sem szakadt meg a GameStar és a PC World szerkesztőségével.

“Bízom abban, hogy a jövőben még dinamikusabban és látványosabban tudunk majd továbbfejlődni, és ezért számos új megoldáson dolgozunk. A már megszokott minőségi és szórakoztató IT-s tartalmak előállítása mellett céljaim között szerepel az erősebb videós tartalomgyártás is, ami meglátásom szerint elengedhetetlen egy informatikai témájú médium esetében, így erre különösen nagy hangsúlyt szeretnék fektetni” – nyilatkozta kinevezése kapcsán Madarász Zoltán.

“Örülök, hogy ismét együtt dolgozhatunk Madarász Zoltánnal, hiszen jól ismeri a brandjeinket, és a kollégák mint régi ismerőst köszönthették, így a munka is gördülékenyebben indulhat el” – mondta Virágh Márton, a Project/029 ügyvezető igazgatója.

Váraljai Krisztián, a PC World Online korábbi főszerkesztője az 576 Kft.-nél folytatja karrierjét, de az olvasók még találkozhatnak majd írásaival.