2013. május 09.

Magyar szakember előléptetése a Viacomnál

Pénzügyi vonalon lépett előre Spissák Viktor.

Pénzügyi vonalon lépett előre Spissák Viktor.
Spissák Viktor

Áprilistól Vice President, Finance and Operations pozícióban folytatja munkáját Spissák Viktor, a Viacom International Media Networks regionális pénzügyi és operációs igazgatója. Ez a közlés szerint azt jelenti, hogy nagyobb rálátása lett a nemzetközi projektekre, eközben továbbra is ellátja a regionális pénzügyi igazgatói szerepet.

A szakember 2009 óta dolgozik a Viacomnál, előtte a KPMG és az Ernst and Young cégeknél szerzett pénzügyi és számviteli tapasztalatokat. A Viacomhoz pénzügyi vezetőként került, majd még abban az évben kinevezték regionális pénzügyi igazgatónak.

"A legnagyobb változást most a fiam születése hozta, nagyon boldog időszak ez az életemben. A Viacomnál 2009 óta dolgozom, Budapesti központtal, 13 országos régió tartozik hozzánk. Hatalmas felelősség, de a munka változatossága, a szakmai kihívások és az alkotás lehetősége a nagyszerű márkáink felhasználásával azok, amik lendületben tartanak és visznek előre" - nyilatkozta.

Lemondott Tarjányi Péter

1 napja

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.