2017. május 22.

Magyar szakember irányítja a Hogan marketingjét

Fehér Zsoltot nevezte ki a világ legnagyobb független személyiségteszt-fejlesztő cége, a Hogan Assesment az Európáért felelős vezetőjévé.

Magyar szakember irányítja az első, üzleti környezetre adaptált személyiségtesztet is kifejlesztő amerikai központú cég, a Hogan Assessment marketing növekedését Európában.

Fehér Zsolt 20 éve dolgozik a hr-tanácsadói iparágban, az elmúlt években a cég egyik legnagyobb regionális disztribútora, az Assessment Systems International vezérigazgatója volt.

1987-ben történt megalapításával a Hogan az elsők között intézményesítette a személyiségmérő eszközök használatát a munkahelyi teljesítmény növelésében. A cég neve mára összefonódott a világ egyik legismertebb munkaalkalmassági és vezetői képességeket mérő személyiségtesztjével.

“Fehér Zsolt szaktudása és disztribútor cégünknél szerzett közel egy évtizedes tapasztalata a biztosíték arra, hogy egy olyan szakember került vállalatunk európai ügyvezető igazgatói pozíciójába, aki maximálisan képviseli szellemiségünket, és munkáját a globális céljainkkal összhangban tudja végezni. Hogan tanácsadóként pedig már eddig is a legmagasabban jegyzett vezetőkkel dolgozott világszerte” – emelte ki Dr. Tomas Chamorro-Premuzic, a vállalat vezérigazgatója.

Fehér Zsolt diplomáját a Széchenyi István Egyetemen szerezte. Pályáját New York-ban a Kraft Food Internationalnél kezdte, majd többek között Budapesten az Ernst &Young-nál dolgozott. 2009 óta a Hogan közép-kelet-európai disztribútorát, az Assessment Systemst irányította. Számos vezetői, vállalatirányítási, hr-fejlesztési workshopot tartott, a témában száznál is több cikket publikált. A Hogan Assessment európai ügyvezető igazgatójaként a stratégiai tervezés mellett a vállalat kontinentális marketing stratégiájáért is felel.

Ahogy Fehér Zsolt elmondta: “Szakmai pályám csúcsának tekintem, hogy annak a vállalatnak lehetek az európai vezetője, melynek személyiségtesztjeivel évek óta dolgozom. Legfőbb feladatomnak azt tekintem, hogy minél több nyugat-európai vállalat integrálja hr-stratégiájába a Hogan megoldásait.”

Marketingvezetőt igazolt a Codecool

2020. július 1.

Londonban élő szabadúszó marketingszakértő, Ferenczy Anna vette át a Codecool programozóiskola marketing csapatának irányítását 2020 márciusától.