2013. január 16.

Magyar szakember nemzetközi ügynökségi szervezet vezetésében

Az AMIN-t sosem irányította korábban kelet-európai szakember.

Az AMIN-t sosem irányította korábban kelet-európai szakember.
Erdős Gergely

Egyhangú szavazással Erdős Gergelyt, az Insomnia Reklámügynökség vezetőjét választotta alelnökének az Advertising and Marketing International Network (AMIN) nevet viselő nemzetközi szervezet. Ennek nyomán első alkalommal tölt be az ügynökségi szervezetben vezető pozíciót kelet-európai szakember.

Erdős Gergely szerint megválasztásával a hazai szakma lehetőséget kapott a jobb nemzetközi képviseletre az AMIN-ban, emellett jobb hatékonysággal hozhatóak be a magyar piacra a szervezetben felgyűlő tapasztalatok, kutatási eredmények.

Az AMIN-t 1932-ben alapították azzal a céllal, hogy a kis- és közepes méretű reklámügynökségek közötti információcserét és a kutatási eredmények megosztását segítsék, ezáltal növelve a tagok versenyképességét a globális hálózatokkal szemben. A szervezetet 2012-ben 31 ügynökség alkotta a világ minden tájáról.

 

Speciális programozói készségeket igényel a filmipar

2019. június 20.

A filmiparban edződő programozók merőben más kihívásokkal kell szembenézzenek, más hozzáállással – állapították meg a szakmai előadók a Codecool Programozóiskola szervezésében lezajlott Főszerepben a programozó meetupon.

Új vezetőket igazolt a HPS Group

2019. június 20.

Két új vezetővel bővült a HPS Group csapata: Kuti István digitális üzletágvezetőként, Szakál Zoltán pedig stratégiai vezetőként csatlakozott a céghez.