2013. január 16.

Magyar szakember nemzetközi ügynökségi szervezet vezetésében

Az AMIN-t sosem irányította korábban kelet-európai szakember.

Az AMIN-t sosem irányította korábban kelet-európai szakember.
Erdős Gergely

Egyhangú szavazással Erdős Gergelyt, az Insomnia Reklámügynökség vezetőjét választotta alelnökének az Advertising and Marketing International Network (AMIN) nevet viselő nemzetközi szervezet. Ennek nyomán első alkalommal tölt be az ügynökségi szervezetben vezető pozíciót kelet-európai szakember.

Erdős Gergely szerint megválasztásával a hazai szakma lehetőséget kapott a jobb nemzetközi képviseletre az AMIN-ban, emellett jobb hatékonysággal hozhatóak be a magyar piacra a szervezetben felgyűlő tapasztalatok, kutatási eredmények.

Az AMIN-t 1932-ben alapították azzal a céllal, hogy a kis- és közepes méretű reklámügynökségek közötti információcserét és a kutatási eredmények megosztását segítsék, ezáltal növelve a tagok versenyképességét a globális hálózatokkal szemben. A szervezetet 2012-ben 31 ügynökség alkotta a világ minden tájáról.

 

Lemondott Tarjányi Péter

2 napja

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.