2012. november 27.

Magyar vezérhelyettes a Telenornál

2013 január elsejétől Németh Zoltán a Telenor Magyarország emberi erőforrásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

2013 január elsejétől Németh Zoltán a Telenor Magyarország emberi erőforrásokért felelős vezérigazgató-helyettese. Elődje, Anne Brigitte Kverum a Telenor Csoportnál folytatja pályafutását. Az új vezető tíz éve dolgozik a vállalatcsoportnál itthon és külföldön, ezt megelőzően az FMCG szektor nagyvállalatainál töltött be vezető tisztségeket.

A Telenor Magyarország 2013 januárjától Németh Zoltánt nevezi ki a vállalat humánerőforrás vezérigazgató-helyettesi feladatainak ellátására. Az új vezető fő feladata annak a korszerű és elismert HR tevékenységnek az erősítése, melynek célja, hogy a Telenor a legvonzóbb munkahellyé váljon a munkaerőpiacon.

Németh Zoltán 2002-ben csatlakozott a Telenorhoz, korábban olyan vállalatoknál szerzett szakmai és vezetői tapasztalatokat, mint az Unilever és a Philips. 2009-től a Telenor humánerőforrás igazgatója, most másfél éves nemzetközi megbízatás után a Telenor Montenegro humánerőforrás vezérigazgató-helyettesi posztjáról tér vissza.

„Örömmel érkezem vissza Magyarországra és nagy megtiszteltetésnek tartom, hogy folytathatom és továbbfejleszthetem azt a valóban modern, újgenerációs HR-munkát, mely az elmúlt időszakban komoly elismeréseket kapott a cégcsoporton belül és kívül egyaránt.” – mondta el Németh Zoltán.

„Anne Brigitte Kverum Németh Zoltánnal számos fontos átalakítást hajtott végre a Telenor Magyarországnál és ami a legfontosabb: megalapoztak egy új, példaértékű vállalati kultúrát. 2013-tól Németh Zoltán feladata lesz tovább erősíteni a Telenor által képviselt munkáltatói értékeket. Személyesen is örülök annak, hogy egy újabb magyar vezérigazgató-helyettessel bővült a vállalat menedzsmentje” – mondta Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

Németh Zoltán a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Főiskolán szerzett közgazdász, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen személyügyi szakközgazdász végzettséget, ezt követően ugyanitt MBA fokozatot. Németh Zoltán 40 éves, házas, két kisfiú édesapja.

 

Címkék: telenor hr