2011. április 27.

Már távozik is a Gemius új vezetője

A nemzetközi anyacég és Wimmer Tamás nem értett egyet a Gemius jövőképét illetően, így nincs értelme a folytatásnak.

A nemzetközi anyacég és Wimmer Tamás nem értett egyet a Gemius jövőképét illetően, így nincs értelme a folytatásnak.
Wimmer Tamás

Alig egy hónap után, 2011. április 26-val távozott a Gemius Hungary éléről Wimmer Tamás, mivel a cégcsoport vezetése és a magyarországi ügyvezető igazgató nem tudott egyetértésre jutni a kutatócég honi fejleszését és stratégiáját illetően.

Már keresik az utódot, addig is Ács Tamás, a Gemiust a magyar piacra bevezető cégvezető irányításával folyik tovább a munka. A szakember március végén adta át a stafétabotot Wimmer Tamásnak, miután a nemzetközi csapat tagjaként brand evangelist lett.

Mint megírtuk, Wimmer Tamás 2011. március 28-tól irányította a Gemius Hungary-t, miután a céget hat évig vezető Ács Tamás új posztra került. A szakember korábban döntően nemzetközi környezetben, a televíziós szegmensben tevékenykedett.

Címkék: gemius

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

3 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.