2013. január 08.

Marketing vezérigazgató-helyettest nevezett ki a Telenor

Távozik az eddigi kereskedelmi vezérigazgató-helyettes, melyet szervezeti átalakítás követ.

Távozik az eddigi kereskedelmi vezérigazgató-helyettes, melyet szervezeti átalakítás követ.

A Telenor-csoport thai leányvállalatánál, a Dtac-nál folytatja 2013. január 1-jétől Sigvart Voss Eriksen, a Telenor Magyarország eddigi keresedelmi vezér-helyettese, melynek nyomán a hazai cég átszervezi a kereskedelmi szervezetét is. Ez utóbbi lépéstől az ügyfelek hatékonyabb kiszolgálását és új szolgáltatások bevezetését várják.

Mostantól az értékesítési és marketing feladatokat három szervezeti egység - az Ügyfélkapcsolatok, a Digitális szolgáltatások és a Marketing divízió - látja el. Ez utóbbit a Telenor-csoporttól érkező Mike Michel marketing vezérigazgató-helyettes irányítja, míg a másik két divízió élére már korábban is a vállalatot erősítő szakemberek, Fejes Zoltán és Takács Zoltán kerültek.

Mike Michel

Mike Michel több mint hat éve dolgozik a Telenor-csoportnál. Korábban több nemzetközi mobilszolgáltatónál szerzett tapasztalatot, majd 2006-tól a Telenor Szerbia értékesítési igazgatójaként, 2009-től pedig a Telenor Montenegró kereskedelmi vezérigazgató-helyetteseként dolgozott. 2012-től a cégcsoport márkamenedzsmentért felelős alelnöki posztját töltötte be. A vezetésével megalakuló Marketing divízió a korábbi Lakossági marketing, Vállalati értékesítés és marketing, valamint a Marketingkommunikációs igazgatóság és a CRM projektmenedzsment területeit fogja össze.

Fejes Zoltán

Az új Ügyfélkapcsolatok divízióhoz a korábbi Lakossági értékesítési és Ügyfélszolgálati Igazgatóságok tartoznak. A divíziót januártól vezérigazgató-helyettesként vezető Fejes Zoltán 2010 novemberében lakossági értékesítési igazgatóként csatlakozott a vállalathoz, ezt megelőzően más mobilszolgáltatóknál szerzett több mint 16 éves tapasztalatot.

Takács Zoltán

A Digitális szolgáltatások divíziót irányító Takács Zoltán 2011-ben került a Telenor Termék és innovációs igazgatóságának élére és többek között a Deezer és a Teletéka bevezetése fűződik a nevéhez. Korábban olyan vállalatoknál szerzett tapasztalatot, mint az Ericsson, a Nokia, az RTL Klub és a Huawei. Az új divízió a korábbi Termék és Innovációs igazgatóság mellett az Üzletfejlesztés, az Értéknövelt szolgáltatások, a Roaming és a Társszolgáltatói kapcsolatok osztályát fogja össze.