2012. szeptember 20.

Marketingigazgató a Mediacitynél

A most kinevezett Boda Judit idén nyáron érkezett a Figyelő kiadójához.

A most kinevezett Boda Judit idén nyáron érkezett a Figyelő kiadójához.
Boda Judit

Marketingigazgatói pozícióban véglegesítette Boda Juditot a MediaCity Magyarország (MCM). A szakember már nyáron a médiacéghez igazolt, miután hosszú idő után, közös megegyezéssel távozott az Axel Springer-csoporttól. A Figyelő kiadójánál az elejétől kezdve az értékesítés támogatása, a kutatások és a stratégiai marketing tartoznak hozzá.

"Az MCM folyamatosan növekvő porfóliója új marketingstratégiát, eddig nem ismert kreatív elemek beépítését, új megvalósítási metódusokat kíván" - mondta el Boda Judit. "Ez a lehetőség nagy megtiszteltetés számomra, és egyben hatalmas kihívás is. Azokat a kulcsfeladatokat kell megcsinálnom, amelyek megvalósításában már tapasztalatot szereztem, de szerencsémre ehhez egy nagyon támogató légkör járul. A MediaCity még az idén egy újabb printtermékkel lép a piacra, ami tökéletesen illeszkedik az MCM férfias lifestyle portfóliójához, az lesz az én igazi debütálásom" - tette hozzá.

Az MCM a közlés szerint a tavalyi felvásárlásokat követően mind hatékonyabb alternatívát kíván kínálni a nagy kiadók - Sanoma, Axel Springer, Ringier, Marquard Media - mellett. A portfolió közlésük szerint jelenleg közel 280 ezer embert ér el.

Dr. Lukács Marianna, a MediaCity ügyvezetője a marketingigazgatói kinevezést azzal magyarázta, hogy a kiadó a jövőben nagyobb hangsúlyt fektet az értékesítés támogatására, a kutatásokra, ezzel együtt az új marketingstratégia kialakítására. "A prémiumszegmens elérésére mindig áldozni kell: erre a MediaCitynél több termék is rendelkezésre áll, ellentétben a hagyományos tömegtermék-magazinokkal rendelkező kiadókkal" - tette hozzá a cégvezető.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.