2011. október 03.

Marketingigazgató lett Damjanovich Nebojsa

A szakember az utóbbi években tanácsadóként dolgozott, most viszont online cégnél lett megbízott marketingvezető.

A szakember az utóbbi években tanácsadóként dolgozott, most viszont online cégnél lett megbízott marketingvezető.

2011. október 3-tól a Vaterát is üzemeltető Allegroup.hu megbízott marketingigazgatójaként dolgozik Damjanovich Nebojsa - derül ki a Dunder.hu által közölt mini interjúból. Korábban Lakinger József töltötte be a marketinvezetői pozíciót.

A szakember az elmúlt tíz évben független tanácsadóként dolgozott, így ez jelentős váltást jelent, igaz, az interjúban felvetett kérdés szerint a megbízás az év végéig szól csak. Ezzel kapcsolatban ugyanakkor Damjanovich Nebojsa nem mondott bővebbet.

A szakember korábban már dolgozott az Allegroup.hu-val. "Anno a Vatera Kft-től, most pedig az allegroup.hu-tól szinte minden évben kaptam egy-egy megbízást az online marketinggel kapcsolatban, így a céget kívül-belül jól ismerem. Gondolom, ez vezérelte Csupor Erik ügyvezetőt, hogy ebben a pillanatban gondoljon rám" - nyilatkozta ennek kapcsán.

Új főszerkesztő a Noizz.hu élén

1 napja

Június 1-jétől Kovács Levente vezeti megbízott főszerkesztőként a Noizz.hu C generációs online magazint. A jelenlegi főszerkesztő, Forrás Dávid a civil szektorban vállal megbízást.