2014. augusztus 21.

Marketingigazgatói kinevezés a Schibstednél

Augusztus 1-től Oláh Alexandra felel a Jófogás.hu-t is üzemeltető Schibsted Classified Media Hungary marketingtevékenységéért.

Augusztus 1-től Oláh Alexandra felel a Jófogás.hu-t is üzemeltető Schibsted Classified Media Hungary marketingtevékenységéért.

Alexandra a Jófogás elindulása után néhány hónappal, még 2010-ben érkezett a vállalathoz. Eleinte amellett, hogy a hirdetéseket ellenőrző reviewerként vett részt a munkában, a social media tevékenység ellátása is az ő feladata volt. 2012 óta pedig marketingmenedzserként a kampányok kidolgozásában, szolgáltatások fejlesztésében is aktív szerepet vállalt. Új pozíciójában a marketingrészleg irányítása mellett a stratégiai marketing feladatokért, a brand további erősítéséért, valamint a kampányokért felel majd.

A terület korábbi vezetője, Juhász Attila, 2014 májusától július végéig töltötte be az igazgatói posztot. A szakember a továbbiakban a Borháló franchise szombathelyi üzletének egyik tulajdonosaként folytatja pályafutását, valamint egyéb marketing projektekkel foglalkozik.

Speciális programozói készségeket igényel a filmipar

2019. június 20.

A filmiparban edződő programozók merőben más kihívásokkal kell szembenézzenek, más hozzáállással – állapították meg a szakmai előadók a Codecool Programozóiskola szervezésében lezajlott Főszerepben a programozó meetupon.

Új vezetőket igazolt a HPS Group

2019. június 20.

Két új vezetővel bővült a HPS Group csapata: Kuti István digitális üzletágvezetőként, Szakál Zoltán pedig stratégiai vezetőként csatlakozott a céghez.