2013. július 12.

Marketingvezetőt fogott a Jófogás

Júliustól Lunczner Ádám irányítja a Schibsted médiacsoport hazai érdekeltségébe tartozó apróhirdetési oldal teljes marketing tevékenységét.

Július elejétől Lunczner Ádám irányítja a Schibsted médiacsoport hazai érdekeltségébe tartozó Jófogás.hu apróhirdetési oldal teljes marketing tevékenységét.

Az új vezető felel a marketingkommunikációs csapat irányítása mellett a hosszú távú stratégia kialakításáért, végrehajtásáért, valamint a potenciális e-kereskedelmi együttműködések kialakításáért.

 Lunczner Ádám
Lunczner Ádám

A szakember az e-commerce területéről érkezett a Jófogáshoz: új pozíciója elfoglalásáig Lunczner az Allegroup.hu Kft. marketingvezetőjeként tevékenykedett, ahol több online kereskedelmi felület marketing feladatait felügyelte. Lunczner korábban a Goodwill Communications online kommunikációs tanácsadójaként, ezt megelőzően pedig a Quaestor web managereként szerzett szakmai tapasztalatokat.

„Lezárult egy szép és eredményes korszak, most pedig kezdődik egy új, igen izgalmas szakmai kihívás. Az apróhirdetési világban érzem otthonosan magam és tudom, hogy a Jófogással még számos közös siker vár ránk” – jelentette ki Lunczner Ádám.

A Jófogás.hu-nál korábban a marketingkommunikációs terület Budai László ügyvezető közvetlen irányítása alá tartozott.

A Jófogás.hu apróhirdetési oldal 2010-ben indult el, és – nemzetközi stratégiáját követve – rövid időn belül stabil pozíciót épített ki a piacon. Jelenleg a Jófogás.hu Magyarország legismertebb apróhirdetési oldala (Forrás: Ipsos, 2013.06), havi szinten több mint 200 millió oldalletöltéssel. 2012 novemberében a Schibsted csoport tovább erősítette magyarországi jelenlétét a Használtautó Informatikai Kft. 50%-os tulajdonrészének megvásárlásával.

Új, kétszáz részes rádiósorozat indul a Kossuth rádióban

13 órája

Új, kétszáz részes, naponta jelentkező rádiósorozat indul péntektől a szülőföldjüket elhagyni kényszerülő legkiválóbb magyarokról a Kossuth rádióban Elindultam szép hazámból, magyarok a nagyvilágban címmel.

. ajánlásával