2013. február 04.

Marketingvezetőt igazolt a Chello Central Europe

A szakember a teljes régióban felel a B2C kommunikációért.

A szakember a teljes régióban felel a B2C kommunikációért.
Harangozó Ferenc

Harangozó Ferenc tölti be a Chello Central Europe marketingvezetői pozícióját 2013. február 1-jétől. Feladata a cég teljes régiójára, azaz 9 ország 21 tematikus csatornájára kiterjedő B2C marketingstratégia kialakítása és működtetése. Emellett szerepe van a média-együttműködések hatékonyabbá tételében is - közölték.

"Feri integráló stratégiai gondolkodására, márka-és kommunikációs stratégiai területen szerzett tudására számítunk többek között. Nagyon fontos számunkra, hogy a régió meghatározó médiatulajdonosaként csatornáinkon keresztül minél színesebb és magasabb minőségű élményt nyújtsunk nézőinknek. Feri kommunikációs és ügyfélélmény és vezetői tapasztalata nagy segítségünkre lesz ennek a célnak az elérésében" - mondta el Nagy Andrea kommunikációs és marketingigazgató.

Harangozó Ferenc közgazdasági és filmes tanulmányait követően karrierje meghatározó részét a Magyar Telekomnál töltötte, nagyrészt marketingkommunikációs és márkastratégiai területen, legutóbb pedig belső kommunikációs osztályvezetőként. Dolgozott reklámügynökségnél stratégiai igazgatóként, egy ideig vezetett filmgyártó céget. A Libri Médiánál és a Magyar Állami Operaházban marketingtanácsadói szerepet vállalt.