2012. február 07.

Marketingvezetőt igazolt a Szallas.hu

Az új vezető az Árukeresőtől érkezik, feladata a nemzetközi terjeszkedésének támogatása.

Az új vezető az Árukeresőtől érkezik, feladata a nemzetközi terjeszkedésének támogatása.
Rácz István

Nemzetközi terjeszkedésének támogatására új pozíciót hozott létre a Szallas.hu Kft. A marketingvezetői posztot betöltő Rácz István az Árukeresőtől érkezett. Feladata a 2010 óta négy országban - Szlovákia, Ausztria, Lengyelország, Románia - jelenlévő szállásközvetítő oldal ismertségének és partnerszámának növelése. "2012 a nemzetközi piacok meghódításának éve lesz a Szallas.hu életében, melyhez egy tapasztalt, a nemzetközi marketingben jártas szakembert kerestünk és találtunk Rácz István személyében” – kommentálta a kinevezést Varga Zoltán, ügyvezető igazgató.

Rácz István a Kereskedelmi és Gazdasági Főiskolán szerzett diplomát, ezt követően a Honvédelmi Minisztérium Rendezvényszervezési és Protokoll igazgatóságán helyezkedett el. Később a Berthold Congress Institute-nál, majd a VIRT Consultingnál szerzett vezetői és B2B értékesítési tapasztalatot. 2007-ben csatlakozott a Sanoma Budapesthez. 2010-ben igazolt át az ár-összehasonlító oldalaival öt országban jelenlévő Árukereső.hu Kft.-hez marketing igazgatóként.

A Népszavához igazolt M. László Ferenc

2020. augusztus 18.

A Magyar Narancs online vezető szerkesztőjének, aki egy időben a Médiapiac főszerkesztője is volt, már meg is jelent írása a napilapban.