2014. június 16.

Média tanácsadókkal bővül a Bien.hu csapata

Sales fronton erősít a női életmód portál. A média tanácsadók igazolása az online magazin stratégiai irányváltásának első lépése.

Sales fronton erősít a női életmód portál. A média tanácsadók igazolása az online magazin stratégiai irányváltásának első lépése.
Müller Tamás

Önálló sales csapatot épít a Bien.hu, amely az első lépcsőfokát jelenti az életmód portál stratégiai irányváltásának. A fejlesztési törekvések egyik sarokpontja az értékesítési metódus optimalizálása, valamint a hirdetői igények minél dinamikusabb, specializáltabb és szélesebb körű kiszolgálása.

„Az egyre növekvő ügyféligények kielégítésére, továbbá az innovatív és személyre szabott ajánlatok kialakításához saját tanácsadói teamet hoztunk létre, amely hozzájárul a direkt partnerek és ügynökségek eredményes kommunikációjának támogatásához” – mondta Csizmadia Zsolt, a Bien.hu ügyvezető igazgatója.

Jobbágy Eszter

A csapaton belül Müller Tamás sales managerként a stratégiai tervezésért és az üzletfejlesztésért felel. Korábban piacvezető digitális reklámügynökségeknél (Webtrend, Kirowski, Carnation) kiemelt ügyfelekkel foglalkozott, a Ringier kiadónál segített újraszervezni az online portfóliót, a Carnation Zrt. képviseletében pedig a közép-kelet-európai terjeszkedésért volt felelős.

Jobbágy Eszter hatáskörébe account managerként az egyedi, személyre szabott ajánlatok összeállítása, valamint a projektmenedzsment tartozik. Eszter ezt megelőzően a Sanoma Mediánál, a HVG Kiadónál, majd a Professional Publishing Hungary Kft.-nél a pharma szektor kampányait koordinálta.

Abbas Alexandra junior sales representative-ként képviseli a Bien-t rendezvényeken, továbbá a kreatív koncepciójavaslatok kidolgozásában vesz részt.