2010. június 08.

Médiából importál a kormány

Beszippantja a médiát a Fidesz – írja a Stop.hu, amely szerint sajtófőnök lesz a Hír Tv sztárja és az MTV egykori műsorvezetője is.

Beszippantja a médiát a Fidesz – írja a Stop.hu, amely szerint sajtófőnök lesz a Hír Tv sztárja és az MTV egykori műsorvezetője is.

A portál információi szerint új sajtófőnöke lesz a közeljövőben a Fidesznek Krakkó Ákos újságíró személyében, aki eddig a Hír Tv-t erősítette. Azért kell új sajtós a kormánypártnak, mert gyakorlatilag a teljes eddigi sajtóstáb a kormányzatban kapott munkát.

Az Index szerint ugyanakkor a Kereszténydemokrat Néppárt saját orszggyűlési képvsielőcsoportja egyik tagjával, a korábban évekig a Magyar Televízió Híradóját vezető Pálffy Istvánnal észül nyitni a sajtó felé.

Címkék: önéletrajz

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

7 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.