2013. január 08.

Médialogisztikai céget vezet Steve Varcoe

Az RTL Klub és a TV2 korábbi kereskedelmi igazgatója az IMD Hungary vezetője lett.

Az RTL Klub és a TV2 korábbi kereskedelmi igazgatója az IMD Hungary vezetője lett.
Steve Varcoe

Steve Varcoe lett a magyar piacra most belépő IMD magyarországi country managere. A médialogisztikai cég a televíziós reklámokhoz való online hozzáférést lehetővé tevő szolgáltatással jelentkezik nálunk.

Az IMD a közlés szerint immár hetedik európai irodáját nyitja meg. Digitális hozzáférési és szállítási szolgáltatást nyújt a brit, az ír, a francia, a német, az osztrák, a svájci, az olasz és a lengyel televíziós piacon. Emellett médiakampány- és médiaadat-menedzsmenttel is foglalkozik: utóbbi szolgáltatását a brit és az ír piacon Caria, Franciaországban pedig Pub ID néven nyújtja.

Az IMD már Magyarországon is beszállít több nagyobb műsorszolgáltatónak és sales house-nak, 2013 első negyedévétől válik ugyanakkor teljes körűvé a szolgáltatás az utómunka-stúdiók, az ügynökségek és a hirdetők számára - közölték.

Hasonló szolgáltatást végez már itthon a 2012-ben piacra lépett Adstream is. Az IMD-csoport vezérigazgatója, Simon Cox elmondta: éppen hozzájuk képest kínálnának alternatívát digitális hozzáférési és szállítási szolgáltatásuk révén.

Steve Varcoe 20 éve dolgozik a magyar televíziós piacon. Az RTL Klub kereskedelmi igazgatója, majd a TV2 kereskedelmi tanácsadója, ezt követően értékesítési igazgatója volt. Még korábban a Universal McCann ügynökségnél töltött be igazgatói pozíciót.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

2020. december 2.

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.