2013. szeptember 05.

Médialogisztikai cégnél folytatja Kovács Krisztián

A TV2 korábbi kereskedelmi igazgatója közmédiás kitérővel érkezett az IMD élére.

A TV2 korábbi kereskedelmi igazgatója közmédiás kitérővel érkezett az IMD élére.
Kovács Krisztián

Kovács Krisztián lett az IMD magyarországi country managere. A médialogisztikai cég média- és kreatív ügynökségek, utómunka stúdiók számára kínál online szolgáltatást, melynek révén digitális formában juttathatják el a reklámszpotokat a sales house-ok vagy közvetlenül a televíziók és online szerkesztőségek részére.

Kovács Krisztián augusztustól irányítja a magyarországi leányvállalatot. Az IMD a magyar piacra idén év elején lépett be, akkor még Steve Varcoe irányította a hazai céget, aki annak idején a TV2-nél éppen Kovács Krisztiánt váltotta.

Kovács Krisztián 15 éve tevékenykedik a média- és reklámpiacon. Korábban 4 éven keresztül a TV2 kereskedelmi igazgatójaként dolgozott, 2012 óta pedig a Magyar Elektronikus Műsorszolgáltatók Egyesületének (MEME) elnöke. Tavaly rövid időre megfordult az MTVA Sales House-nál is.

Értékesítési vezetőként Szente Zoltán erősíti az IMD hazai csapatát. A szakember ezt megelőzően a Promix Zrt. outdoor felületek értékesítésével foglalkozó média üzletágának kereskedelmi igazgatója volt.

"Nagyszerű érzés, hogy Magyarországon is elindítottuk a szolgáltatásunkat. Az első piaci reakciók igen kedvezőek: az érintettek üdvözlik, hogy alternatívát nyújtunk a digitális anyagleadás piacán. Krisztián személyisége és komoly televíziós reklámpiaci tapasztalata remekül illeszkedik az IMD-hez" - nyilatkozta Simon Cox, az IMD-csoport vezérigazgatója.