2011. január 03.

Médiapiac: új főszerkesztő

2010. január 3-tól új főszerkesztő irányítja a Médiapiac.com portált. Török Diána a Mediainfo.hu éléről érkezett.

2010. január 3-tól új főszerkesztő irányítja a Médiapiac.com portált. Török Diána a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett közgazdász diplomát 2003-ban, ezzel párhuzamosan az ELTE BTK francia szakára járt. 2001 júliusától a Mediainfo.hu szerkesztője, majd főszerkesztő-projektvezetője, később a Marketinginfo.hu, a News4Business.hu, valamint az @M interaktív magazin főszerkesztője volt.

Török Diána a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen (ma: Budapesti Corvinus Egyetem) szerzett marketing szakos közgazdász diplomát 2003-ban. Ezzel párhuzamosan az ELTE BTK francia szakára járt. 2001 júliusától dolgozott a Mediainfo.hu szerkesztőjeként, majd főszerkesztő-projektvezetőjeként. 2005-től a Marketinginfo.hu, 2008-tól a News4Business.hu, 2009-től pedig az @M interaktív magazin főszerkesztői feladatait is ellátta.

A leköszönő főszerkesztő, Dr. Szakács László a Kossuth Lajos Tudományegyetemen szerzett diplomát, majd bölcsészdoktori címet. Húsz éve dolgozik a médiában. Pályafutását 1991-ben kezdte a Magyar Nemzet PR-managereként, majd 1994-ben a Ringier marketingvezetője lett, ahol a Blikk elindításán dolgozott. 1995-től 2002-ig a Geomédia kiadónál volt lapigazgató, később vezérigazgató-helyettes, 2002-2004 között pedig a Complex kiadó egyik divízióját vezette. Onnan távozva alapította meg a Grabowski kiadót, amely jelenleg a Médiapiac, a Trade magazin, valamint a Bor és Piac című lapokat, valamint az azokhoz kapcsolódó weboldalakat, konferenciákat és egyéb tevékenységeket működteti.

 

Igazságot az Y generációnak!

2 napja

Átlagosan két évente váltanak munkahelyet, nem kifejezetten lojálisak, viszont elképesztő a tudásvágyuk: ez az Y generáció, akiket nem sok pozitív bírálat ért az elmúlt évek során.