2011. május 17.

Megvan a Figyelő új főszerkesztője

A lap új kiadónál való ″beüzemelését″ pedig Ruszkai Nóra, a Sanoma volt vezérhelyettese segíti külső tanácsadóként.

A lap új kiadónál való ″beüzemelését″ pedig Ruszkai Nóra, a Sanoma volt vezérhelyettese segíti külső tanácsadóként.

Simon Ernő távozása nyomán 2011. június 1-jétől Dr. Illisz László jogász és újságíró irányítja főszerkesztőként a Figyelőt. Pályáját 1989-ben a Mai Nap szerkesztőségében kezdte, majd hosszabb ideig dolgozott a Világgazdaságnál, 8 éve pedig az InfoRádió felelős szerkesztője, majd főszerkesztő-helyettese volt.

A Figyelőt a Sanomától megvásároló Word Communications közlése szerint Illisz László célja, hogy megőrizze a lap korábbi hitelességét és pártsemlegességét, viszont bővíteni kívánja az olvasóközönséget is. Emellett hamarosan online portált indítanak (lévén az FN.hu-t a Sanoma nem adta el), és a márka köré kapcsolódó termékek megtartása, fejlesztése is előtérbe kerül.

További hír, hogy a Figyelőt Ruszkai Nóra, a Sanoma korábbi vezérigazgató-helyettese segíti külső tanácsadóként, kvázi lapigazgatói feladatkört ellátva. Mint megtudtuk, az üzleti magazinnál jelenleg - a külsősöket is beszámítva - kb. 20 munkatárs dolgozik. Most az eladást követő prompt feladatok vannak napirenden, ezen túlmenően a kiadónál kétéves üzleti terv készül.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.