2013. január 14.

Megvan a Juventus új vezére

Laczkó Endre tévés váltása nyomán az eddigi kereskedelmi igazgató tölti be a pozíciót.

Laczkó Endre tévés váltása nyomán az eddigi kereskedelmi igazgató tölti be a pozíciót.
Door Tamás

Door Tamás lett a Juventus Rádió vezérigazgatója. A szakember 13 éve dolgozik a rádiós piacon, a Juventushoz 2011 júliusában érkezett, mint kereskedelmi igazgató. Korábban az InfoRádiónál, a Roxy Rádiónál és a Rise FM-nél töltött be hasonló pozíciókat. A közlemény szerint a rádió promóciós árbevétele egy év alatt több mint tízszeresére emelkedett, mialatt a szpot alapú értékesítés nem csökkent.

"A folyamatosan változó piacon egy sales csapat soha sincs teljesen kész, de most lehetőséget kaptam arra, hogy a többi terület munkájában is aktívan részt vegyek. A cél továbbra is az ügyfelekre szabott, egyedi kampányok, helyszíni kitelepülések, nyereményjátékok értékesítése. A rádiós kampányokat online, adatbázis építő megoldásokkal és a juventus.hu alatti brandingelt aloldalakkal egészítjük ki" – mondta el Door Tamás.

"Nagyon jó év előtt állunk, a RAME (Rádiós Médiaszolgáltatók Egyesülete) létrejöttével megint van egy közös rádiós piaci összefogás, ami mindenképpen pozitív hír. Az egyesület a hallgatottsági mérés egységesítésével máris bebizonyította, hogy hatékony támogatója lesz a piacnak. A Juventus Rádió a jövőben is aktívan részt kíván venni a közös szakmai munkában, hogy a rádiós piac visszanyerje régi pozícióját. Elsődleges célunk a hallgatók szórakoztatása Budapest kedvenceivel" - tette hozzá.

Elődje, Laczkó Endre 2013. január 15-ével igazolt át a TV2-csoport újonnan létrehozott kereskedőháza, a SevenOne Media élére.


Több száz állás a média és marketing világából