2012. október 15.

Megvan a Matesz új főtitkára

Liviu Burlacu utódjának kinevezésén túl egyéb kérdésekről is döntöttek a szervezet közgyűlésén.

Liviu Burlacu utódjának kinevezésén túl egyéb kérdésekről is döntöttek a szervezet közgyűlésén.
Lisztes Sarolta

Lisztes Sarolta lett a Magyar Terjesztés-Ellenőrző Szövetség (Matesz) új főtitkára, miután Liviu Burlacu 19 év után távozott a szakmai szervezettől. A közgyűlés döntése nyomán november 1-jétől tölti be a pozíciót. Feladata elsősorban a marketing és sales vonal erősítése, a taglétszám megtartása és növelése, illetve a Matesz új információs rendszerének marketingszemléletű fejlesztése lesz.

Lisztes Sarolta az elmúlt 8 évben a HVG Kiadónál dolgozott, kezdetben marketing menedzserként, később a kiadó online portfóliójáért felelős marketingvezetőként. Ezt megelőzően 3 évig account menedzseri pozíciót látott el a Havasi Budapest Reklámügynökségnél. Korábban egy multinacionális FMCG cég marketing osztályán szerzett tapasztalatot, de dolgozott tréning cég tanácsadójaként is.

Az október 12-i közgyűlésen emellett a Magyar Nemzettől távozott Lovas Iván elnökségi tag helyett a Magyar Nemzet új kiadóvezetőjét, Lóczi Jánost választották elnökségi póttagnak, valamint egyhangú szavazással eldöntötték, hogy a Matesz 2013. január 1-jétől új helyen, a Naphegy téri MTI-székházban folytatja működését.