A Népszabadságot az utóbbi hónapokban megbízott főszerkesztőként Nagy N. Péter irányította.

Murányi András lett a Népszabadság főszerkesztője, a pozíciót augusztus 3-ától tölti be. A Mediaworks közlése szerint azt várják tőle, hogy növelje a médiamárka piaci súlyát és befolyását, illetve biztosítsa a hatékony és nyereséges működést.

14 éven keresztül volt a Népszabadság munkatársa sportújságíróként, szerkesztőként, közéleti publicistaként. Közéleti riportjai, publicisztikái, tévékritikái és portréi jelentek meg a Népszabadság mellett a Hócipőben, az Élet és Irodalomban, a 168 Órában, a Magyar Narancsban, a Hamu és Gyémánt magazinban is. 2011-től a szintén a Mediaworks portfóliójába tartozó Nemzeti Sportnál dolgozott általános főszerkesztő-helyettesként.

Húszéves pályafutásom csaknem kétharmada a Népszabadság műhelyében telt. Az újság hagyományainak ápolása kötelesség, a minőség fejlesztése pedig kihívás. Hiszek a minőségi tartalomban és a nyomtatott sajtóban: a Népszabadság változatlanul mértékadó, igazodási pontot jelentő lap lesz

- mondta el kinevezésekor.

2015 májusától megbízott főszerkesztő irányította a lapot Nagy N. Péter személyében. Ő azt követően került a posztra, hogy Murányi Marcell közúti balesetével összefüggésben lemondott.